l'Arbre de la vida

Curs sobre l’Arbre de la Vida: Impartit per Josep Mª Solanas.

Calendari: 4 dissabtes: el 24 i 31 de maig, 7 i 14 de juny

Horari: de 10 a 14 hores amb un descans al mig de 15 minuts.

Lloc: “Solània” – Carrer Descartes 10 Escala A 3r–2a. Barcelona.

Inscripció: http://solania.eventbrite.es/?s=23351833

Josep Maria Solanas: és enginyer de Telecomunicacions i professor universitari en l’àrea de les tecnologies de la Informació i Telecomunicació. Ha dictat, a part del present, cursos sobre Tarot, Òpera i estats anímics i Teories Cosmològiques Multidimensionals, Els arquetipus en la mitologia grega. És afeccionat a la psicologia de l’ànima i a la música clàssica, en especial l’òpera.

Sobre el curs: L’Arbre de la Vida, el glifo més important de la Càbala, és com un mapa que explica la relació entre Déu i el món (la seva creació). Ès la matriu dels llenguatges simbòlics (l’astrologia, el Tarot, la numerologia, l’angiologia,…) i el seu coneixement obra l’accés a les capacitats amagades de la psique (l’ànima).

Aquest curs presenta l’Arbre de la Vida com una eina d’auto-coneixement dins d’un procés de desenvolupament psico-espiritual. Està orientat a explorar els racons de la consciència des d’una perspectiva de psicologia profunda amb un llenguatge senzill i actual.

L’exposició de coneixements teòrics va acompanyada de visualitzacions, òpera, poesia (musicada) i exercicis amb l’objectiu que l’aproximació vivencial del curs faciliti la seva assimilació.